خوراکی های موثر در بروز آکنه

بعضی عادات غذایی، سطح بالای استرس و قرار دریافت در معرض آلودگی از جمله فاکتورهای مهم در بروز آکنه پوستی به حساب می آیند.

خوراکی های موثر در بروز آکنه

به گزارش خبرنگاران، متخصصان پوست در مطالعه ای به آنالیز ارتباط بعضی عادات غذایی با بروز آکنه در بیش از 6700 نفر از شش کشور در اروپا و آمریکا پرداختند. یافته های آنان نشان داد بسیاری از افراد که به آکنه دچار هستند نسبت به دیگران روزانه میزان بالاتری از محصولات لبنی مصرف می نمایند.

همچنین مصرف نوشابه، آبمیوه، شکلات و شیرینی های دیگر با افزایش احتمال بروز آکنه پوستی همراه است.

در این مطالعه معین شد 11 درصد از مبتلایان به آکنه از پروتئین وی (ترکیبی از پروتئین های جدا شده از آب پنیر) مصرف می نمایند که این رقم در افراد دیگر حدود هفت درصد است.

قرار دریافت در معرض آلودگی و استرس نیز در میان مبتلایان به آکنه شایع است.

یافته های بدست آمده نشان دهنده ارتباط این فاکتورها با آکنه است و رابطه علت معلولی آن را تایید نمی کند.

دکتر بریگیت درینو محقق ارشد این مطالعه از بیمارستان نانت در فرانسه گفت: آکنه یکی از شایع ترین دلایل مراجعه افراد به متخصص پوست است. شدت این عارضه و واکنش آن به نوع درمان تحت تاثیر فاکتورهای داخلی و خارجی است که اکسپوزوم (مواجهه کل) خوانده می گردد. برای اولین بار در این مطالعه مهم ترین فاکتورهای اکسپوزوم مرتبط با آکنه شناسایی شد.

به گزارش سایت تخصصی هلث دی نیوز، در سراسر دنیا از هر 10 نفر یک مورد ابتلا به آکنه مشاهده می گردد که 40 درصد از مبتلایان زنان بزرگسال هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "خوراکی های موثر در بروز آکنه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی های موثر در بروز آکنه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید